Store besparelser

Der er store besparelser at finde i det nye koncept fra Happy Hello. Jeg har tidligere prøvet deres månedspakke, men uden den store succes. Produkterne var rigtig lækre og prisen også fair, men de passede bare ikke til mig og min yngste datter. Tænker det skyldes at hun er nr. 4 i flokken og derfor har mange af de praktiske ting fra de ældre søskende og dels at hun som nr 4 udviklede sig rigtig hurtigt.

I starten gik konceptet ud på at man bestilte en pakke og så blev den fyldt med produkter svarende til barnets alder. NU har de ændret det til at man tegner et abonnement og så kan man selv fylde kufferten med lækre sager. De fleste ting er med en besparelse på omkring 50% men det er muligt at spare op til 85%. Hvis du ønsker at modtage en kuffert fyldt med overraskelser så er det også stadig muligt.

Jeg har netop været igang med at fylde min første kuffert og har bl.a. fundet en børnebog omkring det at smide bleen samt plusplus brikker. Det smarte er at jeg selv bestemmer, hvor dyr min kuffert bliver.

Skulle du lige som mig have lyst til at afprøve konceptet så klik ind forbi Happy Hello og få den første måned for 19,-

(indeholder affiliate link)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*