Weekend-kage #5

Weekend …. og ikke de store planer. Glæder mig til at holde fri med familien. Det er altid skønt med tid sammen. Og så tænkte jeg, hvad er bedre end at starte weekenden med lidt lækkert? Hvis jeg deler opskriften nu så kan I andre også nå at fremtrylle lækkerier inden fredagshygge i aften. Tror lige jeg skal handle lidt på vej hjem ….

Denne kage er super lækker – en rigtig skøn dessert. Den tager lidt tid at lave, men er stadig helt enkel. Måske en ide til desserten i aften? Jeg lover Jer at et lille stykke er nok.

Ingredienser til bunden:

  • 100 g mandler/mandelmel
  • 200 g dadler
  • 100 g kokos
  • 1/2 tsk vanille

Fyld:

  • Peanutbutter

Overtræk:

  • 1 dl kokosolie
  • 1 dl kakao pulver
  • 1/2 dl sirup

Fremgangsmåde:

  • Mal mandlerne til mel og bland dem med dadler, kokos og vanille. Det er en fordel at bruge en foodprocessor. Hvis dejen er for tør kan der tilsættes lidt vand.
  • Pres dejen ned i en form (mængden passer med en springform)
  • Stil dejen i fryseren ca 10-15 min.
  • Derefter skal du smøre peanutbutter på bunden og stille den tilbage i fryseren.
  • Smelt kokosolien i et vandbad. Tilsæt kakao og sirup. Rør godt rundt.
  • Tag kagen ud af fryseren og hæld overtrækket over.
  • Stil derefter på køl til overtrækket er stivnet.

Vil du se tidligere weekend-kager så klik HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *