Lundby dukkehus – pigernes favorit

Lundby dukkehus – pigernes favorit

9. januar 2021 0 Af superprinsessen

Til jul 2019 fik den yngste datter et Lundby dukkehus. Siden er huset vokset med flere etager og der bruges timer på at lege i huset. I dag kommer en anbefaling fra hjertet på den perfekte gaveidé.

Til jul sidste år, kort efter yngste datterens 5 års fødselsdag stod vi igen med spørgsmålet “hvad ønsker hun sig?” Det er ikke let at være yngst i en flok af fire og da slet ikke når man er pige nr. 3. Det har altid været svært at finde på ideer. Men så så jeg en dag et billede af et Lundby dukkehus på nettet og tænkte – det er da smart. Vi købte hende huset (læs mit indlæg her) og familien købte tilbehør. Vi sørgede for at hun juleaften først fik den store pakke med huset og derefter alle de små pakker med møbler og en ekstra etage.

Johanne er blevet så glad for dukkehuset at hun til sin 6 års fødselsdag ønskede sig rum til en etage mere og til jul var der igen Lundby tilbehør på ønskesedlen. Denne gang er huset blevet udstyret med små batteri-lamper. Vildt smart.

lundby dukkehus

Lundby dukkehus – ren nostalgi

Vi har netop fundet mit gamle dukkehus frem igen. Sidste år da Johanne fik det nye dukkehus blev storesøster lidt misundelig, så hun fik lov til at overtage mit gamle dukkehus da nissen var flyttet ud. De sidste måneder har det stået gemt væk, men i dag fik hun lyst til at lege igen. Vi har været inde på coop.dk (affiliatelink) og klikke et badeværelse og et køkken hjem fordi hun synes det er kedeligt at lege uden. Nissen boede lidt mere primitivt end hendes dukkehus familie vil.

lundby dukkehus

Jeg har også været inde hos EuroToys.dk (affiliatelink)og kigge på lamper til det gamle hus. De vil give en rigtig hyggelig stemning. Der er godt nok forberedt til at trække strøm, men synes de små lamper med batteri er rigtig smarte.

lundby dukkehus