Gå-bingo – en lille idé til hjemmeskolen

Vi elsker at gå lange ture men ind imellem synes de yngste det er sjovere når de kan lave noget på turen. Jeg har derfor lavet en gå-bingo klar til dem.

Den trofaste læser kan måske huske at jeg tidligere har delt ideen med bil-bingo – fantastisk underholdning til køreturen.

Denne gang har jeg selv været i gang og har lavet en spilleplade til gå-bingo. Reglerne er ganske enkle. Giv børnene en bingoplade med på gå turen og se hvem der finder flest ting undervejs.

Eller gør som mig. Giv børnene en bingoplade og en mobil telefon og nyd roen hjemme eller tiden til at få klaret lidt uden børn hængende om benene.

gå-bingo

I skal da lige se et par af pigernes billeder. Desværre er det ikke det hele på min bingoplade, der kan findes i vores lille landsby. Men de havde det sjovt og pyt med at de ikke fik hele pladen fuld.

gå-bingo

Hvis I prøver min gå-bingo så hører jeg gerne fra Jer. Det ville være så hyggeligt – og så kan jeg fortælle at på vores gå tur i går fik vi en idé til en ny gå-bingo plade med nye ideer. Men denne plade skal helt klart prøves af igen en dag, hvor vi går ind til byen. Vi vil prøve at finde alle 12 ting på en gå tur.

[download id=”3264″]

Følg Superprinsessen

One thought on “Gå-bingo – en lille idé til hjemmeskolen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *