120 ord – et lille vendespil

120 ord – et lille vendespil

22. januar 2021 0 Af superprinsessen

Et vendespil med de 120 ord vi bruger mest i det danske sprog. En dejlig kombination af leg og læring.

At lære at læse er et kæmpe arbejde som starter allerede i 0. klasse og fortsætter mange år frem. For nogen går det utrolig let og for andre kræver det ekstra arbejde og måske ekstra hjælp.

Her hjemme har vi både haft de hurtige læsere og den der havde brug for ekstra hjælp. Nogle læste tidligt og andre knokler stadig. Men en ting har vi bevaret; glæden ved at kunne læse.

Hvis du som forældre har lyst til at styrke barnets læsning så er dette vendespil med 120 ord en rigtig hyggelig idé. Her har du mulighed for at kombinere leg og læring, lige som jeg elsker det.

Når du har udskrevet mit 120 ord vendespil så skal det klippes ud. Hvis du vælger at udskrive baggrunden så lim den på inden du klipper. For at ramme præcis klippede jeg den hvide kant af og limede sammen med ordkortene op imod et vindue så lyset hjalp mig med at se stregerne.

For længere holdbarhed vil jeg anbefale at du laminerer spillet inden du tager det i brug.

Hvis I er i begynder stadie så nøjes med at spille med 12-15 ord. Spil med de samme ord indtil de sidder fast og smid så nye ord i bunken. Tag evt, nogle af de ord fra som barnet er helt sikker i. På den måde undgår I at spillet bliver for sort og uoverskueligt.

Du kan downloade mit 120 ord vendespil her

120 ord vendespil (118 downloads)