Drømmefanger

Drømmefanger

18. december 2016 4 Af superprinsessen

Drømmefangere er vældig populære og pynter smukt på f.eks. børneværelset. Det er en gammel skik at hænge en drømmefanger op over sengen. Den skal efter sigende fange de onde drømme og dermed sørge for en god nattesøvn. Om den virker ved jeg ikke, men smuk det er den.

Drømmefanger i Hama perler.

Min ældste datter ville gerne have en drømmefanger. Vi har i fællesskab lavet denne udgave i Hama perler. Vi er nemlig ret vilde med at lege med Hama perler her i huset.

Det eneste i skal bruge er perler i de ønskede farver. Vi har brugt fire forskellige farver. Ud over det har vi brugt træ- og plastikperler samt fjer til pynt. Vi er vilde med kombinationen af de forskellige materialer.

Vi har valgt at pynte med perler og fjer. Perlerne dækker knuden på snoren. Fjerene er limet på.

En rigtig flot og egentlig meget enkel drømmefanger. Passer perfekt på pigeværelset.

Følg SuperPrinsessen