Leg & læring

Leg & læring

15. maj 2017 1 Af superprinsessen

Til daglig arbejder jeg som pædagog i en skole-fritidsordning. Ud over at være pædagog i sfo´en har jeg også timer i indskolingen. Jeg er utrolig glad for mit job og nyder kombinationen mellem skolepædagog og fritidspædagog. I skolen underviser jeg i natur & teknik, som jeg har læst som liniefag på fjernstudie (sammen med dansk). Ud over natur/teknik underviser jeg i svømning, idræt og bevægelsesbånd.

Jeg har altid været nysgerrig af natur. Jeg elsker at lære nye ting og har også altid været vild med at gå i skole. Mine egne børn er også glade for at lære nye ting og har utrolig let ved rigtig mange ting. Jeg ved ikke om dette skyldes arv eller miljø, men tror det er en god kombination af begge dele.

Jeg vil løbende, her på bloggen, dele ud af små ideer til leg & læring. Ideer som både kan bruges til små børn og før-skole-børn men også til de større børn. De fleste af mine ideer vil være inden for de store fag som dansk og matematik, men der vil også komme andre ideer.

Håber I har lyst til at læse med og lade jer inspirere til, hvordan man let kan lege sine børn klogere.