Gå glad i bad

Mine børn har alle fire altid været nogle rigtige vandhunde. De elsker at bade og kan få timer til at gå med at plaske i det lille badekar. Men når vi kommer til hårvasken, så skriger de op som rigtig mange andre børn. Jeg har prøvet utrolig mange forskellige slags shampoo og tænker egentlig ikke det er sæben der gør forskellen. Men så købte jeg en cola duftende shampoo fra Ziaja og nu står de nærmest i kø for at få vasket hår. Den dufter skønt og håret bliver lækkert blødt bagefter.

Ziaja skriver selv følgende om shampoo´en; Indeholder blødgørende ingredienser og D-panthenol. Giver et rigt og cremet skum. Renser og plejer på skånsom facon barnets hår. Forhindrer at håret filtrer. Uden parabener.

Skål i Cola-shampoo !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *