Tea tree oil

Jeg tester lige nu, i samarbejde med testfamilien, disse lækre produkter fra Australian Bodycare.

Jeg har selv sammensat min pakke efter mine behov og har valgt at min pakke skulle indeholder produkter til almindelig daglig pleje. Jeg har modtaget shampoo, bodywash, bodylotion og ansigtscreme, samt en spot stick – og den valgte jeg ud fra mine erfaringer, med tea tree oil, som teenager for rigtig mange år siden. Dengang brugte jeg ren olie til at bekæmpe begyndende bumser – og det virkede. Nu har jeg brugt den til små skader og et forkølelsessår.

Er der nogen af jer der kender produkterne og evt. har erfaring som I vil dele? Hvis I bare er nysgerrige så følg endelig med her på bloggen, jeg lover at dele så snart testen ligger klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *