Spin dagens opgaver

Spin dagens opgaver

13. juni 2017 0 Af superprinsessen

Fidget spinner – ungerne elsker dem og vi andre synes ind imellem de er lidt for meget. Jeg så en kollega havde lavet fidget spinner opgaver til brug i skolen og tænkte det kunne være lidt sjovt at lave et par opgaver til ungerne her hjemme.

Den første jeg vil dele med jer består af to sider. På den første side finder i “Bevægelses” udgaven (fundet på http://thomasperch.dk). Tænker den er super når børnene leger i stuen. Mine børn elsker at træne og laver ofte forskellige øvelser til hinanden. Her er det ganske enkelt. Man klistrer en lille markering på fidget spinneren og drejer den. Der hvor pilen lander – den øvelse skal man lave. Derefter drejer næste barn spinneren – og imens den spinner skal den første lave øvelsen. Altså jeg lander f.eks. på den orange; hop. Min søn drejer spinneren og jeg hopper fra den starter til den står stille.

Den næste side indeholder en arbejdsplan. Her i huset skal alle hjælpe med de huslige pligter og ofte foregår det efter aftensmaden, hvor vi f.eks. tager 20 minutter, hvor alle arbejder. Vi er faktisk så præcise at vi sætter et ur til at ringe når tiden er gået. Jeg forestiller mig at børnene drejer spinneren, de tre opgaver den lander på skal de løse inden de har “fri”. På den måde bliver det helt tilfældigt.

Jeg arbejder videre på flere ideer……. men indtil da kan i se de to første sider HER