Sommerferie

Vi har netop rengjort campingvognen og reserveret camping pladser til 3 uger på farten. Vi skal lige arbejde lidt endnu inden ferien starter. Vi tager først en uge i Danmark, derefter en uge i Sverige og så en uge i Norge.

 

Vi elsker campinglivet. Vi sover i campingvognen og bruger dagene på at se en masse. Vi elsker naturen og ser frem til nye oplevelser hos vores nordiske naboer. Vi har fundet et par campingpladser til ved vandet og håber på sommer og sol.

Jeg spurgte tidligere i dag på IG om nogen af mine følgere havde et par gode tips i forhold til priserne i Sverige og Norge. Hvad er det smart at medbringe hjemmefra og hvad er det smart at tage med hjem? Jeg ved fra sidste gang vi var i Sverige at bilen skal fyldes op med glutenfri produkter på turen hjem – men er der andet?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *