Sequence

Her i huset kan vi godt lide at spille. Vi hygger os gerne med et spil, desværre er tiden bare ofte ikke til det. Så det handler virkelig om at prioritere og aftale at efter aftensmaden så sætter vi os med et spil i stedet for at gå igang med praktiske gøremål.

Vi har rigtig mange spil og rigtig mange favoritter. Jeg tænker at jeg løbende vil fortælle lidt om vores favoritter og hvorfor de er endt på listen. I dag vil  jeg starter med vores nyeste spil i samlingen Sequence

Sequnce er et bræt- og kortspil, hvor det gælder om at få 2×5 på stribe på spillepladen ved hjælp af de kort man har på hånden. Det kræver at man bruger hovedet og tænker taktisk – men det kræver også en del held, at man får de kort man mangler for at få sine jetoner til at ligge på stribe.

Spillet anbefales fra 7 år, hvilket jeg tænker er meget passende. Dog kan yngre skolebørn godt spille med f.eks. på hold med en voksen. Det kan være lidt svært at holde styr på både kort og spilleplade samtidig.

Spillet tager fra 15-30 min alt efter hvor mange man spiller, hvilket er passende i forhold til tiden børn kan koncentrere sig.

Et rigtig godt spil som klart kan anbefales. Kan bl.a. købes her

Vores karakter

På en skal fra 1-6 har vi valgt at give spillet 6 fordi vi synes det er super godt, underholdende og samtidig kræver det at hjernen arbejder for ellers kan man ikke vinde spillet

One thought on “Sequence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *