I dag har jeg hentet husets yngste Prinsesse for sidste gang i verdens bedste vuggestue. Hun har elsket vuggestue livet. Det er her hun har tilbragt tiden imens vi andre har passet vores arbejde, her tog hun de første skridt, her hun har fået sine første venner og knyttet bånd til nogle fantastiske voksne.

Vuggestuetiden er en fantastisk tid. Sikke en udvikling hun har været igennem. Hun startede som et lille pus der kun kunne kravle og i dag gik hun ud af vuggestuen som en tumling med et fantastisk mod på livet. Hun snakker som et vandfald og er ikke længere bag ud motorisk.

Vi kan se tilbage på en rigtig dejlig tid og ved at vi har givet Johanne den bedste start på institutionslivet.

Efter sommerferien starter hun i børnehave. Det bliver noget helt nyt for hende, men hun er så klar. Hun glæder sig rigtig meget og da vi stod i døren på vej ud af vuggestuen sagde hun; “Nu skal jeg gå i Carolines børnehave – hos de små”

 

 

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *