Momsterliv : en feriedag i Norge

Velkommen til min nye føljeton, hvor i vil komme med på helt almindelige dage i mit liv. Hvis I kigger ind forbi de andre momster blogge vil i se, at rigtig mange af de andre bloggere, har startet samme føljeton. 

Det er i dag tirsdag og vi holder ferie. Det er vores tredje og desværre også sidste uge. Vi er på camping i Norge.

Tirsdag d. 1. august 2017 startede lidt før kl. 8. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. Morgenmaden nød vi i forteltet og derefter stod den på dagens første projekt; badning af de yngste. Når man er på camping er bad af børn faktisk et helt projekt. Det kræver nemlig planlægning og koordinering at få dem alle med ind i bruserummet, tøj af, bad incl hårvask, tøj på og ud igen. 

Derefter gik turen mod Fredrikstad, hvor vi besøgte den gamle by del. Hvor var det fint. Virkelig flotte huse og en rigtig hyggelig atmosfære.

Efter turen rundt i den gamle by gik turen til Moss, hvor ungerne var blevet lovet en tur på bmx banen. De nød at komme på cyklerne igen efter 2 ugers ferie og så er det jo altid sjovt at prøve andre baner. 

Efter aftensmaden gik vi en tur ned til vandet. Luften var frisk så det krævede lige en jakke. Vi samlede muslingeskaller og gik på klipperne. Pigerne fandt også store kogler til juledekorationer – nu skal de bare med hjem uden at gå i stykker. Vi elsker alle de ture, hvor vi bare går uden noget bestemt mål. 

Et lille blik ind i en hel almindelig dag på vores sommerferie. Jeg vil fortælle mere om ferien når vi kommer hjem. 

One thought on “Momsterliv : en feriedag i Norge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *