Momsterliv : en hel almindelig fredag

Fredag d. 1. september. Kalenderen siger efterår – men stod heldigvis op til næsten skyfri himmel og en smuk solopgang. 

Vækkeuret ringede kl 5. Op og i bad. Åbner SFO kl 6 om fredagen. De små er ikke hjemme, så de store vækkes inden jeg kører kl 5:45 – samtidig med manden. De store må klare morgen ritualet selv og tage bussen i skole. 

Kl 7:40 sender vi børnene fra SFO til skole. Ti minutter senere ringer det ind. Jeg har matematik i 2. klasse til kl 9:20

Derefter står den på team møde og forberedelse til næste uge inden jeg møder i SFO igen kl 13. Eftermiddagen bliver brugt på hygge med alle ungerne og inden jeg får set mig om er det blevet fyraften. Jeg har tidlig fri om fredagen, så kl 15 ønsker jeg de andre god weekend og kører mod børnehaven, hvor jeg skal hente de to små. De har haft en dejlig dag og er heldigvis klar til at tage med hjem.

Vi kommer hjem, ordner lidt vasketøj og støvsuger i gangen inden vi kl 16:30 fylder børnene i bilen og kører retur til skolen, hvor jeg arbejder. Sportsklubben har arrangeret en tryllekunstner i forbindelse med et fodbold stævne. Vi bliver underholdt i en time – små og store nyder showet.

Vi handler ind på vej hjem (får gæster i morgen aften) og spiser en bid brød til aftensmad. De små er nu puttet og jeg vil lige løbe badeværelset over med en våd klud, ordne lidt vasketøj og derefter smide mig på sofaen sammen med resten af familien og holde WEEKEND ?

Ønsker jer alle en fantastisk weekend.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *