Momsterliv: Skøn søndag

Søndag d. 1. Oktober og vi har intet spændende lavet. Jeg kan ikke skrive om spændende udflugter eller store oplevelser. Jeg kan blot fortælle om en hel almindelig søndag i min lille familie. Eller hel almindelig er det alligevel ikke, men meget tæt på.

Jeg fik næsten mit ønske om at sove længe opfyldt. Jeg blev vækket af den 5-årige kl 6:59, så den nåede næsten at blive 7. Vi stod op og hyggede med lidt tv. Svigerfar leverede rundstykker lidt over 8. Vi skiftes til at køre til byen efter morgenbrød.

Kl. 9:30 kørte ældste barnet og jeg mod byen. Vi skulle til høstgudstjeneste. Alle kommende konfirmander skulle medbringe lidt fra høsten og gudstjenesten startede med at de bar det ind i kirken. Efter gudstjenesten skulle de hente deres blomster, frugt eller grønt og give det til en anden i kirken. Mange ældre gik ud af kirken med et stort smil den formiddag. Dagens gode gerning.

Hjemme igen stod den på oprydning. Den 9 årige havde besøg af en veninde og vejret indbød til masser af ude leg. Jeg fik sorteret vintertøjet og så blev min barnevogn sat til salg. Vores gamle Odder vogn fra november 2003. Den har gjort det godt. 4 skønne unger har sovet i den. Fyldt med gode minder, men nu kommer der ikke flere. Den har bare stået siden foråret. Klapvognen røg også til salg samt en masse overtøj som fint kan bruges igen.

Kl. 14 stod den på endnu en høstgudstjeneste. Denne gang i vores eget sogn. Dansk-tysk gudstjeneste. Rigtig hyggeligt og lidt underligt at synge på begge sprog. Og må her tilføje at mit tysk desværre ikke er så godt men jeg kan godt synge lidt med.

Sidst på eftermiddagen var vi et smut i Tyskland for at handle ind til den kommende uge. Vi købte bl.a. 12 liter mælk, rugbrød, pålæg og græntsager. Derefter stod den på madlavning. Til aftensmad fik vi frikadeller og bagte rodfrugter.

Efter maden blev barnevognen afhentet. Den var hurtig solgt. De små blev badet og puttet i seng og klapvognen blev solgt! Den hentes i morgen.

Vi nød roen med lidt tv inden vi hoppede i seng. En stille og rolig søndag, hvor vi nød hinanden og fik en masse lavet.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *