//Sponsoreret//

Jeg elsker at være kreativ og det har – heldigvis – smittet alle mine børn. I lørdags havde vi endelig tid til at sætte os hen og hygge med små kreative projekter. Pigerne havde modtaget en pakke fra SmallCreators som de glædede sig til at åbne.

Til de af jer der ikke kender SmallCreators kan jeg kort fortælle at det er et fantastisk koncept til kreative børn. Et virkelig gennemført stykke arbejde. Pakken indeholder et fint hæfte med to historier og til hver historie er der knyttet et kreativt projekt. Materialerne er pakket i fine papirsposer med nummer udenpå. Let at finde ud af og vildt spændende for ungerne at lukke op.

Vi startede med at læse den første historie. Denne gang om en lille elefant, der var for tyk til at hula hoppe. Historien slutter af med at fortælle dagens opgave; at lave et spil, hvor elefanten skal gribe ringe med sin snabel. Derefter åbnede pigerne deres poser og gik igang med at farve deres elefant.

Alle materialer til projektet er med i posen. Det eneste du selv skal finde frem er farver, saks, lim og tape, hvilket de fleste har i forvejen.

Caroline på 5 år fik lavet denne fine elefant med ringe til. De valgte i første omgang at lave ringene mindre end det der stod i vejledningen. Men efter et par spil kunne de godt se at det var for svært og derfor ændrede de ringede så de blev lidt større.

Der er blevet spillet en del spil inde på stuegulvet de sidste par dage.

SmallCreators er super smart. Det udvikler de kreative evner og børnene er godt underholdt. Niveauet er passende fra 4-9 år og jeg tænker at kreative 3-årige også vil have glæde af pakken, ligesom 10-årige også vil elske de små projekter som alle ender ud i et stykke legetøj/spil.

Vores den 3-årige var i hvert fald slem skuffet over at der ikke var en pose til hende, så vi måtte lige i rodekassen og finde lidt frem til hende. Tænker det også er en af goderne ved SmallCreators kreative pakker – kreativiteten smitter og inspirerer til nye projekter. Lillesøster blev i hvert fald inspireret, for de kranse jeg satte hende til at lave skulle ikke bruges til ophæng men til at kaste med!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *