Fødselsdagsforberedelser

Fødselsdagsforberedelser

12. oktober 2017 0 Af superprinsessen

I næste måned skal vi fejre 6 års fødselsdag her i huset. Prinsessen fylder år og det skal fejres. Hun har allerede gang i de store planlægninger, men måske I sidder inde med flere ideer, der kan hjælpe os til den perfekte fest.

Årets fødselsdagstema er enhjørninge. Hun elsker fantasiverdenen og især de smukke enhjørninger. Sidste år stod den på My Little Pony fest så vi er lidt i samme stil igen i år.

Vi har købt ind til lyslilla invitationer, der skal pyntes med sølv og glimmer. På bordet skal der ligge en enhjørningmaske til hver barn. Hun vil invitere de 3 piger fra børnehaven samt de piger der går i 0. klasse (dem skal hun i klasse med til januar) og ingen drenge. Jeg troede drengene skulle med, men nix. Kun pigerne!

Jeg har fundet lidt blandet materiale på pinterest. Bl.a. denne side, hvor jeg kan udskrive ovenstående fra. Tænkte de ville være søde som bordpynt eller som pynt på invitationerne.

Jeg har også fundet enhjørninger til farvelægning samt en idé hvor man skal sætte horn på enhjørning, lige som legen “sæt hale på grisen”. Det kunne da være lidt sjovt.

Jeg tænker der skal serveres kager med enhjørninge look og en masse lækre pastel farver. Men har i gode ideer eller måske endnu bedre, billeder til inspiration, så del dem gerne med mig.

Det kunne også være sjovt at lave denne;