Gem minderne

//Sponsoreret//

Minderne; alle de skønne billeder og søde historier vi oplever, ikke kun på ferier, men også i dagligdagen. Det er så vigtigt at gemme dem, ikke kun i hjertet, men også i form af billeder og tekst man, som familie, kan samles om.

Da Saal-digital for noget tid siden søgte testere til deres produkter på instagram sendte jeg dem en mail. Jeg var heldig og fik tilsendt en kode så jeg kunne teste produktet “Fotobog“.

Jeg brugte lidt tid på at finde rundt på siden. For mig manglede der nogle link til at komme videre. Jeg fandt den ønskede størrelse men kom kun frem til en side, hvor jeg kunne læse lidt mere om produktet. Her manglede jeg lige et lille link der sagde; lav din egen bog nu! Det er ellers ganske let at lave fotobogen, når blot man ved, hvad man skal gøre. Jeg klikkede på den grønne og meget markerede knap i øverste højre hjørne, hvor der står; download software. Programmet fylder ikke ret meget og er super let at finde rundt i. Da først jeg kom igang var bogen hurtig færdig. Jeg valgte et standart layout og programmet fordelte selv mine billeder – i rigtig rækkefølge; hvilket for mig er yderst vigtig.

Fotobogen blev leveret med posten i løbet af få dage og den lever fuldt op til mine forventninger. Coveret er i en kraftig kvalitet, hvilket er perfekt når børnene skal kigge i bogen. Siderne er blanke og billederne står knivskarp.

One thought on “Gem minderne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *