Sprøde knækbrød
28. oktober 2017Denne opskrift på knækbrød er så enkel at børnene bager det selv. Vi har købt en kop der rummer en dl. På den måde er det let at måle af for selv den 5 årige
Vi elsker at bage her i huset og knækbrød er en af vores madpakke favoritter. Det er let at røre sammen og let at bage og smager fantastisk bagefter.
Ingredienser:
1 dl havregryn (glutenfri, hvis det er nødvendigt)
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkefrø
3½ dl hvedemel (glutenfri, hvis det er nødvendigt)
2 dl vand
1 dl olie
1 tsk bagepulver
2½ tsk salt
Fremgangsmåde:
Start med at blande alle de tørre ingredienser sammen i skålen. Tilsæt derefter olie og vand og bland det godt.
Del dejen i tre portioner. Placer den ene portion på en bageplade imellem to stykker bagepapir. Rul dejen ud så den fylder det meste af pladen (må godt være tynd, da den så bliver mere sprød)
Dejen skæres i firkanter med et pizzahjul
Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter
Køles af og opbevares i lufttæt kagedåse med tætsluttende låg.
Mums, de må prøves 🙂
De er SÅ lækre 🙂
[…] Nanna fortæller, hvordan de elsker at bage, og at knækbrød er en af madpakkefavoritter. Det er også ret nemt at lave og smager fantastisk. Denne opskrift er så enkel, at selv børnene bager det. Du kan finde opskrift og fremgangsmåde lige her. […]
[…] Nanna fortæller, hvordan de elsker at bage, og at knækbrød er en af madpakkefavoritter. Det er også ret nemt at lave og smager fantastisk. Denne opskrift er så enkel, at selv børnene bager det. Du kan finde opskrift og fremgangsmåde lige her. […]