DIY : Julestjerne #1

Jeg elsker at klippe og klistre og særlig her op til højtiderne bliver produceret i det kreative hjørne her hjemme. Årets første julestjerne er lavet af genbrugsmaterialer og ligger klar til at blive hængt op! Jeg håber ikke I synes det er alt for tidligt med lidt juleinspiration, men hvis jeg skal nå at dele alle mine jule-ideer må jeg hellere komme igang.

Jeg har tidligere lavet denne stjerne og kom til at tænke på den da jeg så noget lignende på nettet den ene dag. Du skal bruge: mælkekarton, lineal, saks og en klipsemaskine.

Start med at tegne klippemærker på mælkekartonen. Vi klippede i en centimeters bredde.

Klip derefter hele vejen rundt. Du skal bruge 7 firkanter.

Når du har klippet 7 stk kan du begynde at klipse dem sammen

Sådan ser den færdige stjerne ud.

Du kan nu vælge at hænge den op som den er eller give den et lag maling. Jeg vil male vores og pynte med lidt glimmer.

3 thoughts on “DIY : Julestjerne #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *