DIY : selvhærdende ler

Pigerne og jeg har leget med selvhærdende ler. Et rigtig hyggelig projekt som ikke kræver de store forberedelser ej heller de store kreative evner. Vi deler her et par ideer med jer.

Selvhærdende ler er en rigtig fin opfindelse. Det købes i pakker klar til brug og tingene tørrer i løbet af et par dage afhængig af størrelse. Det ler vi her har brugt er købt i Tiger til 30,-. Ud over leret har vi brugt udstiksforme, kagerulle og sugerør til at lave huller til ophæng.

Vi har bl.a. lavet hjerter og snefnug til ophæng. Leret rulles ud i passende tykkelse. Jo tyndere jo flottere resultat. Men pas på de ikke bliver for tynde for så knækker de alt for let bagefter.

selvhærdende ler

Laura brugte hendes klump ler på at lave en lysestage. Den blev rigtig god selvom det var ret svært at få den pæn rundt og undgå at den knækkede sammen. Men det lykkedes. Nu overvejer hun om den skal males eller stå i rå ler. Hullerne i lysestagen er også lavet ved hjælp af et sugerør.

selvhærdende ler

Se flere ideer til DIY for kids her på bloggen – så er der ingen undskyldning for ikke at være kreativ sammen med børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *