Vi nåede det lige …

Vi nåede det lige …

5. november 2017 0 Af superprinsessen

Tiden flyver afsted. Den ene dag tager den anden. Vi har længe snakket om det og alligevel ikke kommet videre. I det kender det nok allesammen. Det med at have masser af planer, men mangel på tid. Men vi nåede det ….

Jeg snakker selvfølgelig om dejen til honninghjerterne.

Min 9-årige ville så gerne bage honninghjerter i år. Jeg havde læst mig frem til at grunddejen skal stå i køleskabet en måned før den blandes med de øvrige ingredienser og bages til – forhåbentlig – lækre honninghjerter.

Vi har brugt opskriften fra Meyers Mad. Og vil I også nå honninghjerterne, i sidste øjeblik, så ligger opskriften her. Til grunddejen skal der bruges 500 g honning og 250 g mel. Vi har brugt glutenfri mel så også storebror kan tåle dem. Honningen smeltes til den er 40-50 grader og derefter tilsættes den i melet og æltes grundig.

Opbevares i køleskabet en måned i lufttæt beholder.