Brev fra julemanden

//sponsoreret//

Jeg elsker julen og alle de traditioner der følger med. Jeg nyder at dele gamle familietraditioner med mine børn, men jeg elsker også at finde på nye.

En sød tradition vi har brugt de sidste, efterhånden mange, år er breve fra nissen. Vores nisse bor under vores trappe og han sørger for pakker i sokkerne – eller kartofler til de mindre artige børn og så skriver han til børnene. Nogle dage en kort hilsen og andre dage et længere brev. Nogle dage følger der sågar en opgave med. Jeg nyder at skrive de små breve og jeg elsker ungernes reaktion når brevet læses højt til morgenmaden.

I år har vi fået mulighed for at teste et andet, efter min mening, hyggeligt koncept. Et personligt brev fra Julemanden. Hvem drømmer ikke om at få post fra selveste Julemanden? Det må da være lykken for ethvert barn eller måske en meget juleglad voksen!

Hos julemandensbrev.dk kan du bestille et personligt brev. Det er utrolig let at bestille det brev du ønsker. Jeg har netop bestilt et søskende brev til mit firkløver. Formularen indeholder navne, alder samt en personlig oplevelse fra året, der snart er gået.

Brevet sendes direkte til modtager og du vælger selv om det skal sendes nu eller tættere på juleaften. Jeg har bestilt brevet til levering nu og jeg glæder mig rigtig meget til at modtage det …. og læse det højt for børnene.

Skal dine børn med på listen over artige børn eller hører de mere til kategorien; ballademager? Der er også breve til de der ønsker en hilsen hver søndag i advent. Smut ind forbi Julemandensbrev.dk og bestil Jeres personlige brev.

Brevet til mine børn er sponsoreret af Julemandensbrev.dk – ord og mening er min egen

 

En tanke om “Brev fra julemanden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *