DIY: Hama julepynt #1

14. november 2017 2 Af superprinsessen

Hama perler er det helt store hit hjemme ved os. Vi får lavet rigtig mange perleplader. Både små og store projekter. Det er ikke kun børnene, der laver perler, men også både min mand og jeg. En rigtig familieting vi alle kan samles om.

Jeg har fundet et par stykker frem til jer, som jeg synes er værd at dele – og som jeg ved at jeg godt må dele. Det er nemlig sådan med perlemønstre, som med så meget andet, at der er copyright på en del af dem. Derfor er det ikke altid tilladt at dele hverken mønstre eller billeder af færdige projekter.

Nissen er utrolig sød og findes i et væld af udgaver. Der er flere på vej hjemme ved os så tænker der kommer flere på bloggen senere, hvis der er stemning for det. Billedet burde være stort nok til at I kan tælle efter det og ellers så sig endelig til, så hjælper jeg gerne med et i bedre kvalitet.

Julekuglerne er hurtig lavet men det gør dem jo ikke mindre fine. De passer perfekt i stil og farve til den lille nisse. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan dine julekugler skal se ud. Disse er blot til inspiration.