Scrabble

Endelig! Endelig er Laura gammel nok til at spille scrabble. Et af mine yndlingsspil. Jeg har mange favoritter og tænkte det var på tide at dele gode spilletips med jer andre. Elsker I også at spille?

Scrabble står på listen over mine yndlingsspil. Jeg kan godt lide spil hvor man skal arbejde sig frem til en sejr. For at vinde i scrabble skal man kunne stave, men det er også godt med logisk sans så man får ordene fordelt så de giver flest point.

Spillet består af en stor plade samt en masse brikker med bogstaver. Hver spiller trækker 7 bogstaver og så gælder det om, på skift, at stave ord på spillepladen. Ordene skal hele tiden kombineres med et af de bogstaver, der allerede ligger på spillepladen og dermed dannes en stor kryds og tværs.

Spillet anbefales fra 8 år, men jeg vil vurdere at de fleste er ældre før de kan spille på lige fod med voksne. Det kræver alligevel en del at kunne samle sine bogstaver til ord, der passer ind på pladen.

Vi blev enige om at navne var okay, men ellers hedder det egentlig at alle stedord og navne ikke må bruges. Men der kan man jo let ændre i reglerne alt efter hvem man spiller med.

Da jeg sad med disse 8 bogstaver var jeg rimelig udfordret.

Hvilket spil er jeres favorit?

Vores karakter

På en skal fra 1-6 har vi valgt at give spillet 5 fordi vi synes det er hyggeligt og lærerigt på samme tid.

One thought on “Scrabble

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *