Vi har i dag fejret Prinsessens 6 års fødselsdag. Familien kom forbi til kaffe og vi havde bagt alt for meget kage. Det blev næsten til det store sønderjyske kaffebord. Kender i det? Det er så svært at begrænse sig.

Prinsessen havde valgt enhjørninge-tema til fødselsdagen så stuen var pyntet op med enhjørninge-ballon, mintfarvet dug og kager med kulørt drys.

Vi serverede lagkage med chokoladecreme, enhjørningekage (chokoladekage og appelsinkage lagt sammen med lidt creme), chokoladecupcakes med mint-frosting og romkugler.

Prinsessen fik en bunke lækre gaver; skoletaske, et billede, penalhus, farver, blyanter, hylde til værelset, gymnastik tøj, bukser bluser, kjole og en bog med enhjørninger.

Billedet fik hun af Mormor & Morfar. Det er taget i sommerferien i Norge og jeg er vild med det

Af os har hun fået 2 bøger; Villads fra Valby og Astrid Lindgrens julehistorier, en væv og et Hama perlesæt med enhjørninger, Danefæ bluse og undertøj.

I morgen kommer alle veninderne til fødselsdag. Hun har inviteret både de piger hun går i børnehave med og de piger hun skal i klasse med til januar. De skal have kage og nuggets med pomfritter. Temaet er stadig enhjørninger så der er blevet klippet masker og lavet klar til “sæt hornet på enhjørningen” leg.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *