Vi sidder ved aftensmaden. Vi er alle samlet. Jeg beder den ældste om at hente det brev, jeg har fundet i postkassen samme dag. Han rejser sig og går ud i entreen. Han kommer tilbage med brevet

Jeg snakker selvfølgelig om brevet fra Julemanden. Det jeg fortalte jer om her.

Jeg læste brevet højt imens vi sad ved bordet. Til at starte med sad de og små grinede lidt og troede nok det var mig der drillede dem lidt. Men så kom jeg til afsnittet, hvor julemanden roser Caroline for alle de flotte pokaler hun har vundet i år. Og så blev der ro. Ikke en eneste sagde noget under resten af brevet. Laura fik ros for kagerne hun bager og knægten blev også nævnt – samt yngste barnets første dag i børnehaven.

Brevet var fantastisk formuleret. Vildt hyggeligt og utrolig personligt. Det var virkelig en succes. Ungerne slugte det råt og har snakket meget om det de sidste par dage. Den ældste ved selvfølgelig godt at Julemanden ikke har skrevet til dem – men han kunne også godt se at det ikke var mig. Fantastisk at man kan glæde og skabe julestemning med sådan en julehilsen.

Jeg fandt Prinsessen på trappen i morges – i fuld gang med at “læse” brevet igen

Jeg vil helt klart anbefale Jer andre at smutte ind forbi Julemandensbrev.dk og bestille en hilsen til Jeres børn. Det er så hyggelig en idé.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *