Opskrifter

Får du dine grøntsager?

Vinterens udvalg indbyder ikke til de traditionelle grønne salater. Agurkerne og salaten er, efter min mening, kedelig i smagen. Men hvordan løser vi så det smartest?

Ved at spise efter årstiderne får vi de friske råvarer med den gode smag. En af mine favoritter er rødkålssalat. En frisk og sprød salat med masser af smag. Perfekt til stegen eller et stykke medister – og resterne kan fint bruges i madpakken dagen efter.

Ingredienser:

  • 1/4 rødkål
  • 2 æbler
  • 2 appelsiner
  • 2 spsk oliven olie
  • 2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde:

  • Æbler og appelsiner skæres i tern
  • Kålen snittes
  • Oliven olie og citronsaft blandes og hældes over

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *