Julesmåkager #2 – skønne vaniljekranse

En måned til juleaften. Det betyder masser af julehygge de næste mange dage – og en af de rigtig gode traditioner er småkagebagning. Til hverdag bager jeg sjældent småkager, men de hører altså julen til. Jeg har fundet endnu en af mine favoritter frem til jer.

Vaniljekranse i en sukker – og glutenfri udgave. De smager fantastisk og bliver dejlig sprøde.

Ingredienser:

  • 4 dl Rød Finax
  • 125 g kartoffelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 tsk vanille
  • 125 g margarine
  • 50 g smuttede, fint-hakkede mandler
  • 1 æg
  • 125 g Perfect Fit

Bages ca 6-8 min ved 200 grader

 
Så du min opskrift på mine favorit-småkager sidste dag? Ellers så kig ind forbi her

4 thoughts on “Julesmåkager #2 – skønne vaniljekranse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *