En måned til juleaften. Det betyder masser af julehygge de næste mange dage – og en af de rigtig gode traditioner er småkagebagning. Til hverdag bager jeg sjældent småkager, men de hører altså julen til. Jeg har fundet endnu en af mine favoritter frem til jer.
Vaniljekranse i en sukker – og glutenfri udgave. De smager fantastisk og bliver dejlig sprøde.
Ingredienser:
- 4 dl Rød Finax
- 125 g kartoffelmel
- 1 tsk bagepulver
- 4 tsk vanille
- 125 g margarine
- 50 g smuttede, fint-hakkede mandler
- 1 æg
- 125 g Perfect Fit
Bages ca 6-8 min ved 200 grader

Så du min opskrift på mine favorit-småkager sidste dag? Ellers så kig ind forbi her
Hvordan blander jeg dejen sammen?? Er det bare alt i en skål og ælte sammen??.
Hov, det har jeg helt glemt at skrive. Bland de tørre ingredienser med smør/margarine. Saml dejen med ægget og tilsæt til sidst de hakkede mandler 🙂