Duplo – et julegave tip

//sponsoreret//

Lego Duplo er og bliver et kæmpe hit her i huset. Jeg undrer mig stadig over, hvordan Duplo kan samle søskende flokken – og det er hver gang vi finder kasserne frem. Egentlig forstår jeg dem jo godt, jeg synes jo selv at Duplo er en fantastisk opfindelse og blev derfor også rigtig glad da Johanne blev udvalg til at teste et sæt Duplo via Buzzador

Vi fik tilsendt sættet “My First Carousel” og det bragte stor glæde fra dag et. Johanne er lige fyldt tre år og derfor i den ældste del af deres målgruppe, men hun har fået timer til at gå med den lille karrusel.

Sættet er let at samle og så har det fanget Johanne utrolig meget at de små mennesker kan sidde i skålene og så kan hun dreje dem rundt ved hjælp af tårnet i midten. Hun leger tivoli og så står menneskerne i kø for at få en tur. Nogle får en kort tur og andre får en rigtig vild tur.

Sættet indbyder til leg og lige som alt andet Duplo er kvaliteten i top. Jeg tænker dette sæt er en rigtig god julegave idé til de yngste Lego fans og kassen indeholder klodser nok til at legen kan begynde med det samme, hvilket også er super fedt, hvis man ikke har en kæmpe Duplo samling i forvejen (som her, hvor der er samlet i 13 år)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *