Pebernødder – børnenes favorit

Julen er småkagetid hjemme ved os. Og pebernødder står øverst på børnenes favoritliste. De små kager er super lette at lave og her i huset behøver mor ikke hjælpe til når der bages pebernødder. Jeg deler i dag en super let og lækker opskrift

Mine børn elsker at hjælpe til i køkkenet og vi starter altid julen ud med at fylde kagedåserne med lækre småkager. Vi har hver især vores favoritter så der bliver ofte bagt mange slags. Vi har nogle der bare skal bages hvert år og så kan vi også godt lide at afprøve nye opskrifter. En af dem der ikke skal ændres på er vores opskrift på glutemfri pebernødder. De lykkedes hver gang og de holder sig dejligt sprøde i lang tid.

pebernødder

Ingredienser:

  • 220 g Rød Finax (gf mel) eller samme mængde almindelig mel
  • 1 brev Dr, Oetker pebernød krydderi
  • 125 g sukker
  • 125 g blød smør/margarine
  • 1 æg

Fremgangsmåde:

  • Mel, krydderi og sukker blandes
  • Smør tilsættes
  • Dejen samles med ægget

Bages 8-10 minutter ved 200 grader

2 thoughts on “Pebernødder – børnenes favorit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *