Husets yngste Prinsesse har i søndags afleveret sutten til Julemanden. Vi har længe snakket om muligheden og i søndags fik vi så lejlighed til at gå fra idé til handling. Læs her, hvordan det gik derefter.

Først blev juletræet tændt. Så blev der danset om juletræet og bagefter var der slikposer til alle børnene. Da det blev Johannes tur i den lange kø gav hun Julemanden de to sutter hun havde taget med hjemmefra. Vi nåede ikke at finde flere inden afgang da vi egentlig troede hun ville springe fra. Men Julemanden fik sutterne og hun fik hendes slikpose.

Da vi kom hjem fandt hun en sut på legeværelset. Hun kom gående ud med den i munden. Jeg sagde at den måtte hun hellere aflevere til mig og det gjorde hun, næsten uden vrøvl. Søndag aften blev hun puttet uden sut og faldt i søvn uden problemer. Vi snakkede lidt om sutten og at Julemanden har taget den med til de små nisse-babyer.

Mandag fjernede vi sutten i børnehaven. To andre børn på stuen havde også afleveret deres sutter, så det var, det store samtale emne. Johanne var meget stolt. Mandag aften gik også uden problemer.

Tirsdag og onsdag har hun slet ikke nævnt sutten. Så må konkludere at det ser ud til at missionen lykkedes.

Næste projekt er bleen!

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *