23. december 2017

Lille Juleaftens dag. Vi har set frem til denne dag. En hel dag fyldt med hygge, samt praktiske forberedelser til i morgen. Jeg har en lille give away til jer igen i dag – endnu en jeg gerne selv ville vinde. Kan du bruge en ny plakat? Så læs med.

Dagens låge er sponsoreret af Behind the Capital og du har i dag mulighed for at vinde en valgfri A3 plakat.

Behind the Capital har et stort udvalg af plakater til både børn og voksne. Der er noget til enhver smag, men særligt vil jeg fremhæve deres flotte “Rundt om …. ” plakater. De har efterhånden tegnet rigtig mange danske byer – så måske også din by ligger i shoppen (min gør desværre ikke) Du kan se dem alle her

 

Kan I se, hvilke byer jeg har fundet til jer? Kan I genkende dem? Det er selvfølgelig vores hovedstad; København samt Aarhus. Begge plakater er flotte på hver deres måde.

Du finder også en række flotte plakater til børneværelset på shoppen. Jeg går som regel efter billeder med farve, når det er til børnene, men shoppen indeholder både sort/hvid og farve-tegninger. Jeg synes disse tegninger med pingviner er super søde. Især regnbue familien er så skøn og ville passe super godt ind på legeværelset her i huset. Hvad går du efter når du køber plakater til børneværelset? Er du til sort/hvid eller farve?

Hvis du er til det enkle så synes jeg Behind the Capital har et rigtig godt bud på en flot ABC plakat. De søde dyr vil med garanti hjælpe børnene med at lære de forskellige bogstaver.

For at deltage i dagens konkurrence om den valgfri A3 plakat skal du blot kommentere dette indlæg. Fortæl evt hvilken plakat du vil vælge, hvis du vinder eller fortæl hvem der skal forkæles hvis du bliver den heldige.

Vinderen trækkes d. 26. december efter kl. 12:00

Husk at der stadig er aktive konkurrencer både her på bloggen og på min instagram profil.

En tanke om “23. december 2017

  1. Hello hello 😉 Jeg vil rigtig gerne vinde ABC plakaten med de søde dyr til min søn. Selvom vi bor i Berlin taler jeg dansk til ham og en dansk abc plakat kunne hjælpe os SÅ meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *