Året der gik og et nyt der venter

Årsskiftet venter lige om hjørnet og det er tid til at gøre status på 2017. Vi har oplevet rigtig mange spændende ting i 2017 og endnu flere nye og spændende oplevelser venter i 2018. Jeg har samlet lidt om året der gik samt lidt om hvad der venter i 2018 til jer. Jeg vil samtidig ønske jer alle et

Godt nytår

Året der gik

2017 bød på masser af nye oplevelser i vores lille familie. Både små og store begivenheder er med til at danne vores liv. I foråret begyndte den dengang 5-årige at træne på bmx cyklen sammen med de to store. Hun lurede hurtigt teknikken og der gik ikke længe inden hun var klar til sit første løb.

bmx

Sommerferien blev brugt på rundtur med campingvognen. Vi startede med en uge på Fyn og derefter en uge i Sverige og en uge i Norge, hvor vi sluttede af med at børnene kørte Nordisk Mesterskab. En kæmpe oplevelse – især for Prinsessen, der var yngste deltager blandt pigerne.

I starten af august startede yngste skud i børnehave. Det var underligt at sige farvel til vuggestuen. Når de starter i børnehave bliver de pludselig så store. Men hvor har det bare været godt for hende med en ny start. Hun faldt til med det samme og elsker børnehavelivet. Men ikke nok med at vi sendte yngste skud i børnehave, vi sendte også ældste barnet fra grundskole til overbygning. En hel ny tilværelse blandt folkeskolens ældste elever. Men også han er faldet godt til og trives på den nye skole.

I løbet af året har vi været rundt i landet – op til flere gange – til diverse bmx løb. Ungerne knokler og hiver mange flotte pokaler med hjem. Vi bruger rigtig meget tid på ungernes sport men det er ren kvalitetstid.

2017 blev også året hvor jeg flyttede min blog og blev en del af momster netværket. Det er den helt rigtige beslutning og jeg nyder at være blevet en del af et fællesskab. Jeg bruger tid på bloggen når jeg finder lyst og overskud til det og vil utrolig gerne fortsætte med at dele med jer; mine læsere.

De tre mest læste indlæg i 2017 blev:

  1. Julesmåkager – min lækre opskrift på finsk brød havner på en flot første plads
  2. Barndomsminder – mit indlæg omkring bogen “Hvad vil du være …”
  3. Risalamandekage – en lækker juleopskrift
året risalamandekage
Året der venter

Et nyt år venter og det med masser af nye begivenheder. Vi starter hårdt ud med første skoledag for Prinsessen her efter juleferien. Hun glæder sig rigtig meget og ser virkelig frem til den store dag.

Til foråret skal den ældste konfirmeres, hvilket bliver en stor dag. Bliver helt nostalgisk bare ved tanken. Tænk at vi allerede har så store børn. I kender det – det er nok en Mor-ting. Men det er vel okay at blive lidt rørt.

Sommerferien skal bruges i selskab med campingvognen. Vi har forskellige bud på, hvilken vej den skal køre, men det tager vi når tiden nærmer sig.

Superprinsessen

Bloggen skal fortsætte. Jeg kan se at særligt mine indlæg med opskrifter bliver besøgt rigtig meget så jeg vil forsøge at dele endnu flere opskrifter på det vi laver. Men ud over det vil jeg også gerne igang med flere DIY indlæg igen. Jeg elsker det kreative univers, men får bare så sjældent delt ideen med jer andre. Har i nogle ønsker for bloggen i 2018? Hvad vil i gerne se/læse mere om?

Mine mål for 2018

Det der med nytårsfortsætter virker ikke rigtig for mig. Men jeg har nogle mål for 2018 som jeg synes det kunne være sjovt at skrive ned og dermed hænge mig selv lidt op på.

  • Spise efter sense (og forhåbentlig tabe mig)
  • Sy af stof fra lageret (uden at købe nyt)
  • Rydde op i alle bunkerne og smide væk eller til genbrug
  • Dele mere på bloggen (diy, opskrifter og hverdagen)
  • Læse flere bøger

Har du sat dig nogle mål for 2018?

Jeg vil slutte af med at ønske jer alle et rigtig godt nytår. Pas godt på jer selv og hinanden … og husk at 1. januar når du klikker ind på momster.dk så er det til et nyt og forbedret site … Jeg glæder mig!

 

Related Posts

2 thoughts on “Året der gik og et nyt der venter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *