DIY – nedtælling til nytår

Jeg har, med inspiration fra nettet, i år tænkt mig at lave DIY nytårsposer til børnene. Jeg har tidligere brugt ideen og tænker de sagtens kan tåle en gentagelse. Hvis I skal nå at have lidt glæde af ideen i år så må jeg hellere dele den med Jer andre nu.

Vi skal fejre nytårsaften sammen med min side af familien. Vi skal være hjemme og det plejer at være rigtig hyggeligt. Men selvom vi hygger med spil og lidt tv kan tiden godt føles lang for især husets yngste. Derefter vil jeg sørge for lidt underholdning til dem.

Nedtællingen består af papirsposer med klokken på. Hver time må børnene åbne en ny pose. Tænker de på den måde får lidt lettere ved at klare ventetiden frem til midnat.

Uret som sidder foran på posen har jeg tegnet, men man kan også vælge den lette løsning og printe fra f.eks. denne side. Der er flere forskellige farver at vælge imellem, hvilket er smart når man laver poser til flere børn.

Kl. 19:00: Nytårssjov

I den første pose ligger der lidt nytårssjov. Der er bl.a. et par horn og stjernekastere. Det ligger i den første pose så de små også kan nå at lege med inden de højst sandsynligt, falder i søvn. Der ligger også en pakke rosiner i posen.

Kl. 20:00: DIY-hatte

Nytårshatte i print-selv-udgaven kan downloades her. Dem vil jeg pakke i denne pose sammen med lidt farveblyanter. Tænker de vil hygge sig med at farve fine hatte. Måske vi skal kåre aftenens flotteste hat?

Kl. 21:00: Spil

I denne pose ligger der et lille spil. Billedlotteri i nytårsversion kan du printe her. Tænker de synes det er sjovt fordi det er i en nytårsversion. Der vil også være et par almindelig spil (disse ligger dog ikke i posen)

Kl. 22:00: Fest og farver

Glow-in-the-dark armbånd og knaldperler på snor (må gerne bruges indendørs). Tænker ungerne er med på lidt fest og ballade.

Kl. 23:00: Nytårstegning

Tegn en nytårshilsen. Mine forældre elsker tegninger fra børnene og en lille nytårshilsen fra dem alle vil være en dejlig måde at starte et nyt år på.

Kl. 23:59: Godt nytår

Den sidste pakke indeholder stjernekastere som kan tændes i stuen inden vi går ud og skyder nytåret ind.

Ud over de fine poser har jeg ordnet pakker til en omgang banko. Vi får hver vores plade udleveret ved bordet og så vil jeg trække nummer løbende under maden. Hver gang en har en række fuld er der en lille gave. Gaverne er alle ting der kan bruges i løbet af aftenen; serpentiner, hatte, banner osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *