Barndomsminder; husker I at gemme dem?

Med 4 børn i huset skabes her masser af barndomsminder hver dag. Men det kan til tider være svært at huske, hvem der gjorde hvad og hvornår. Jeg forsøger at skrive ned og gemme i bøger til dem alle fire. Men her lige inden jul opdagede jeg at jeg har været rigtig dårlig til at udskrive billeder til husets yngste Prinsesse, derfor var det oplagt at lave en årsbog til hende da jeg fik tilsendt en rabatkode fra Saal-Digital

//sponsoreret//

fotobog

Billederne er samlet i det Saaldigital kalder et fotohæfte og jeg valgte at lave det i A4 størrelse. Det er stort, men perfekt til de små hænder. Hun fik som den første lov til at bladre det igennem og hun kvitterede med at give mig et stort knus. Hæftet er samlet med en spiral og plastik cover både forrest og bagerst.

Del barndomsminderne med dem du har kær

Derefter fik de tre store søskende lov til at kigge i bogen imens hun ivrigt fortalte om alle billederne. Det var rigtig sjovt at lytte med og meget imponerende hvor meget hun, trods sine blot 3,3 år, kan huske fra året der er gået. Alle billederne hjælper hende selvfølgelig godt på vej. De tre store har alle sagt “Mor, laver du ikke også sådan en bog til mig?” “Jeg vil gerne have en med billeder fra dengang jeg var lille” “Mor, har du det der billede hvor jeg har nutella i hele hovedet? Det skal med”

Jeg har tidligere testet en fotobog fra Saal-digital og må igen konkludere at de leverer et rigtig flot produkt til en fair pris. Denne gang gik det noget lettere med bestillingen, men jeg kendte jo også proceduren fra sidste gang. Kvaliteten er rigtig god og billederne står skarpt. Leveringen var endnu engang hurtig. Jeg bestilte d. 23. december og har modtaget min bog i dag, hvilket må siges at være hurtigt alle helligdage taget i betragtning.

2 thoughts on “Barndomsminder; husker I at gemme dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *