Fastelavn #4

Klar til fastelavn? I går skrev jeg om fastelavnskostumer til de yngste. I dag kommer der et bud på udklædning til de ældste. Alle mine dragter er hjemmesyet, dog låner eller køber vi gerne tilbehøret til. Håber du kan finde inspiration til børnenes udklædning i mine indlæg.

Rødhætte

Laura som em rigtig sød rødhætte. Vi syede nederdel, forklæde og kappe. Kurven blev fyldt med kunstige blomster, flute og en lille vinflaske.

Yvonne

Fastelavn 2017 var Laura klædt ud som Yvonne fra Olsen Banden. Det lykkedes os desværre ikke at få blomster hjem til hatten så den måtte dekoreres med et bånd af stof fra kjolen. Men synes resultatet blev godt.

Indtil nu har jeg kun vist billeder af pigernes kostumer. Men jeg har faktisk også syet til knægten. Han har nemlig heller aldrig været afsted i andet en hjemmesyet.

Dronningen

Til fastelavn sidste år havde han et ønske. Han ville være Dronningen. Og det blev han, med kjole, paryk og elefantorden. Det er ikke første gang knægten tager til fastelavn iført kjole. Han har tidligere været en fin gammel dame i lang kjole og høje hæle.

Den nemme løsning til fastelavn

Det behøver ikke være besværligt at lave et fastelavn kostume. Her er lige to bud på kostumer der let kan klares med ting fra skabet. En roligan eller en anden fodboldfan kræver blot en trøje, et flag, et tørklæde og noget sminke.

Dracula er også let at lave. Jeg har syet en kappe, men den kan også let klippes uden den høje krave. Ellers er det blot knægtes eget tøj og en høj hat.

fastelavn

Er du på jagt efter ideer til de yngste af børnene så kig ind forbi mit fastelavnsindlæg fra i går. Her finder du masser af billeder og inspiration.

Ud over de mange viste kostumer har mine børn også været;

  • Svampebob
  • Tryllekunstner
  • Rocker
  • Elsa fra Frost
  • Hello Kitty
  • Cirkeline
  • Garder

Håber I kunne bruge mine billeder til inspiration til årets kostumer. Skulle du have spørgsmål så skriv endelig jeg hjælper gerne.

2 thoughts on “Fastelavn #4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *