Fastelavnspynt – et lille weekendprojekt

Fastelavnspynt – et lille weekendprojekt

2. februar 2018 0 Af superprinsessen

Vi nærmer os fastelavn og hvis vi skal nå at pynte lidt op inden det er for sent, så må vi hellere komme i gang. Ikke at vi pynter op som til jul eller påske, men alligevel synes børnene det er hyggeligt med lidt fastelavnspynt og jeg holder også af at bringe de forskellige højtider ind i hjemmet på hver sin måde. Så i weekenden skal vi lave fastelavnspynt.

Lige for tiden er perler det store hit. Eller det har det faktisk været rigtig længe. Jeg har derfor valgt at lave lidt fastelavnspynt i perler igen i år. Sidste år lavede vi også perlepynt, det kan I se her. Perler kan samle hele familien, både små og store synes det er hyggeligt og alle kan være med på hver sit niveau.

Årets fastelavnspynt

Jeg har fundet nogle vildt søde katte på nettet og dem vil vi lave i weekenden. De er tilpas lette og enkle så selv den 6-årige kan være med og så er jeg sikker på at de vil pynte super godt på min troldegren hjemme i stuen.

fastelavn

Hvis i også har lyst til at lave katte så ligger der flere billeder samt skabeloner hos Karensperler.dk

Er i til masker så lavede min datter en rigtig fin maske sidste år. Den finder i her.

fastelavnspynt