Konfirmationstøj – Konfirmation 2018

Konfirmationstøj – Konfirmation 2018

3. marts 2018 2 Af superprinsessen

Årets konfirmationer står snart for døren og i år er det også vores tur til at fejre en konfirmand. Vores ældste skal konfirmeres til april og han glæder sig. I den anledning har jeg et lille konfirmations tema klar til Jer her på bloggen. Lad os starte med noget af det vigtigste; konfirmationstøj

Konfirmationstøj

Vi har været ude og købe konfirmationstøj til sønnen. For at undgå at stå i butikken og diskutere med sønnen havde vi forberedt os hjemmefra. Vi havde kigget på nettet og fulgt flere firmaers reklamer for at finde frem til stilen og årets konfirmandmode. Heldigvis falder årets sæt helt i min smag og sønnen var hurtig til at finde frem til den stil han gerne ville have.

Vi tog derfor til Nielsens i Kolding Storcenter, hvor vi fandt sønnens konfirmationstøj. Jeg har lovet ikke at vise hans sæt frem, da det skal holdes hemmeligt indtil den store dag, men smut en tur fordi deres hjemmeside.

Stilen er klassisk men alligevel smart.

Hvis du har en klassisk stil og elsker det enkle og sofistikerede look, er de smarte jakkesæt perfekte og vælger du at sætte en hvid skjorte under, er det en sikker klassiker. Hvis du er til klassisk med et tvist vælger du en farvet skjorte eller en skjorte med mønster.

konfirmationstøj

Også den flotte blå farve er et hit blandt konfirmanderne.

Konfirmationstøjet som vi købte er fra mærket Nifty, hvilket vi også tidligere har købt til ham. Pasformen er rigtig god og tøjet sidder virkelig godt.

Nu mangler vi bare at købe sko, men sønnen har allerede fundet ud af, hvordan de skal se ud, så de skal bare købes.

Læs alle indlæg om konfirmation