Konfirmationsgave – konfirmation 2018

Konfirmationsgave – konfirmation 2018

9. marts 2018 1 Af superprinsessen

Hvad giver man konfirmanden? Hvad er årets konfirmationsgave? Jeg vil prøve at komme med et par bud på personlige,  sjove og anderledes gaver. I dag starter vi med en personlig gaveidé; en scrabbleplakat.

Konfirmationsgave

Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige konfirmationsgave, for hvad giver man de unge mennesker? De ønsker sig ofte penge, fordi de sparer sammen til større ting. Jeg har fundet et bud på en unik og meget personlig gave, som fint kan overrækkes til konfirmanden eventuelt sammen med lidt kontanter.

Det er Designomaten.dk, der står bag den sjove scrabble-plakat. Plakaten designes med de velkendte scrabble-brikker, der bruges til at danne ord, som sættes sammen på kryds og tværs til en flot plakat. Du kan selv tilføje overskriften. Nederst vises den samlede score for dine ord.

konfirmationsgave

Personlig og unik

Jeg er vild med plakatens personlige og unikke design. Ikke to plakater er ens. Du bestemmer selv, hvilke ord der skal beskrive din modtager. Dermed kan du vinkle den som du har lyst. At de har valgt at tilføje score nederst på siden er super sjovt for en ægte scrabble-fan og måske går der lidt konkurrence i at designe en plakat med højest score?

Jeg overvejer lige nu, hvilke ord der skal beskrive min søn på hans scrabble-plakat. Tænker jeg vil samle alle hans gode egenskaber. Jeg vil helt klart benytte mig af muligheden for at sætte en overskrift og dato på som minde om hans konfirmation.

Gaveidé

Scrabble-plakaten er ikke kun brugbar i forbindelse med en konfirmation. Hvad med at bruge den til fødselaren eller til brudeparret? Den kunne måske også bruges til barnedåb eller navngivning.

Plakaten kan bestilles i 2 størrelser (A4 & A3) lige her, hvor du også har mulighed for at vælge, om du ønsker en trykt plakat eller en print-selv-pdf-fil (den perfekte sidste-øjeblik-gave)

Læs mere om konfirmationen og alle forberedelserne her