Karse kasse i hama perler – DIY

Karse kasse i hama perler – DIY

17. marts 2018 0 Af superprinsessen

Sidder i stuen og solen bager ind gennem vinduet. Foråret er på vej – selvom vinden suser og solen ind imellem afløses af en sne byge. Vi har været i det kreative hjørne og fremstillet en lille perleæske til vores karse. Tænkte at vi lige ville dele ideen med Jer andre – måske et lille weekend projekt til børnene?

hama

Karse til madpakken

Karse er sundt og samtidig et let lille pift til rugbrødsmadderne i madkassen. Karse indeholder A-vitaminet beta-caroten, E-vitamin, B-vitaminet folat, og mineralernekalium og jern. Vi plejer altid at så karse i en vasket mælkekarton. Nogle år har vi pyntet kartonen med små figurer klippet i karton. I år ville vi prøve noget nyt og har derfor bygget en lille æske i hama perler som fint skjuler vores mælkekarton.

Vi har brugt en dejlig varm påskegul, men I bestemmer selvfølgelig helt selv både farver og mønstre. Hvis I følger vores model passer den lige præcis til en mælkekarton.

Der skal bygges 4 sider;

Og så skal der bygges en bund;

Pladerne skal stryges godt. Jeg stryger ved jævn varme og ikke for hårdt. Sørg for at lade dem afkøle imens de ligger i pres. Det giver en flot flad perleplade. Og det er lettere at klikke dem sammen når de er flade end når de buer.

Nu skal de fire sider samles og til sidst klikkes bunden fast.

Vi har lige sået karse i vores mælkekarton, så nu venter vi spændt på at det kommer op. Det tager lige et par dage.

karse

Sidste år delte jeg denne sjove karse idé, som både er perfekt til påskebordet og til vindueskarmen. Der ligger i øvrigt også flere påskeideer her på bloggen, bl.a. nogle søde kaniner.

Så jeg anbefaler at I bruger weekenden på lidt kreativt hygge sammen med børnene. Det er både hyggeligt og afslappende.

Følg bloggen på bloglovin´