Gæstebog DIY – konfirmation 2018

Jeg har lavet en lille gæstebog. Ved ikke om det er in eller yt, jeg er egentlig også ligeglad for jeg er typen, der elsker at samle på minder og håber mine børn vil glædes over dette når de bliver voksne.

Gæstebog

Jeg har lavet en hel enkel gæstebog, men tænkte alligevel jeg ville dele ideen med jer andre. Jeg brugte samme koncept da knægten blev døbt for 14 år siden.

Alle gæster bliver fotograferet sammen med konfirmanden. Billederne bliver fremkaldt og limet ind i gæstebogen.

Hver par/familie får et stykke karton. På kartonen har jeg mærket af, hvor billedet skal sidde. Resten af papiret er deres. Her må de skrive lige hvad der falder dem ind. Det kan være en hilsen, en sjov historie eller et andet minde.

Når det hele er samlet bliver sidderne lamineret inden de samles i det ringbind jeg har købt til lejligheden.

Vers til gæstebogen

Jeg har startet gæstebogen med et lille vers. Jeg søgte på nettet, men fandt kun vers til bryllup, så har omskrevet et vers så det passer til en konfirmand og den måde gæstebogen er opbygget på.

Min konfirmation jeg mindes vil,

hver en gæst må hjælpe til.

De blanke sider fyldes må,

med hilsner – sjove, store og små.

Især jeg bliver glad,

hvis der skrives på hvert et blad.

Da alle som én fotograferes,

til billedet på samme side skal reserveres.

Konfirmationsmappen

I mappen har jeg ud over gæstebogen gjort plads til invitation, gæsteliste, bordplan, gaveliste, billeder osv. Der ud over har jeg gemt bonen fra køb af tøj og sko, udklip fra avisen og aftalen omkring mad & servering. Det er altid sjovt at se senere, hvad tingene kostede dengang.

Vil du læse mere om forberedelserne til knægtens konfirmation? Så se her, hvor jeg har samlet alt omkring forberedelserne og hvor jeg også senere vil dele lidt fra festen.

Følg Superprinsessen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *