Konfirmation 2018 – en fantastisk dag

Konfirmation 2018 – nu er det overstået og sikken en fantastisk dag. Alt gik efter planen og blev lige som han havde drømt om. Ja, måske endda lidt bedre end han turde drømme om.

Konfirmation – når billedet siger mere end ord

Da festen var overstået kørte vi de få hundrede meter ud til diget og vandet for at tage et par billeder. Jeg fangede dette pletskud af knægten der fjollede rundt. Jeg er vild med det …. og med ham. For det er lige ham – fuld af krudt.

konfirmation

Som eneste konfirmand havde vi stort set kirken for os selv. Ude foran kirken ventede et par venner fra bmx klubben på deres cykler – en skøn overraskelse. Derefter ventede næste overraskelse; en ret så lækker Ferrari. Moderen var lidt (læs meget) misundelig, men der var kun plads til en. Han fik en køretur ud til festadressen. De tog godt nok en omvej over grænsen men kom alligevel før alle os andre. Knægten fortalte stolt at de havde kørt 215 km/t …. godt jeg først hørte det bagefter!

Vi fik rigtig lækker mad. Buffet med 3 slags kød, 3 slags salat, 2 slags kartofler samt flute. Det smagte skøn. Dagen blev krydret med fire sange og inden desserten blev serveret viste jeg mit 15 minutter lange billedeshow. Jeg prøvede at skræmme knægten lidt ved at fortælle ham om alle de pinlige ting jeg havde samlet sammen men heldigvis var det blot en masse skønne billeder fra årene der er gået. Mit lille show sluttede af med dagens sidste overraskelse – en rød Puch Maxi.

konfirmation

Da vi sad hjemme i stuen og alle små tøserne var puttet i seng kom sønnen hen og sagde “jeg fatter ikke at alt dette var for mig. Det har bare været den bedste dag. Tak” og så fik vi et kæmpe knus ….. og så pyt med at han aldrig fik banket på glasset og sagt tak til sine forældre.

Du kan læse mere om alle forberedelserne til konfirmationen her.

Følg SuperPrinsessen

2 thoughts on “Konfirmation 2018 – en fantastisk dag

  • 6. maj 2018 kl. 18:29
    Permalink

    Tillykke med din drengs konfirmation og jeg kan læse I havde en dejlig dag 🙂

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *