BørnefestiBAL – en fantastisk dag

Vi har været til BørnefestiBAL i dag og sikken en fest. Solen skinnede – for det meste – musikken spillede og der var underholdning for alle pengene. BørnefestiBAL får topkarakter herfra – læs selv hvorfor!

Jeg var afsted sammen med mine tre tøser (3, 6 og 9 år), min søster og hendes 2 piger (9 og 11 år). En rigtig tøsetur. Og lad os bare sige det med det samme; det var en fantastisk dag og ungerne hyggede helt vildt. Johanne på 3 år sagde på vej hjem i bilen “Det har været en god dag” og ja, det var en god dag.

børnefestibal

BørnefestiBAL – børnenes festival

BørnefestiBAL levede flot op til navnet; en festival for børn. Og den var for børn. Festen startede kl. 11:30, hvor dørene åbnede. Hver barn fik en goodiebag med bl.a. Anders And blad, fidgetspinner og sæbebobler. Vi fandt en plads på græsset foran scenen, foldede tæppet ud og slog lejr. De to yngste blev udstyret med et armbånd med mit telefon nummer og så fik de ellers lov til at løbe rundt sammen med de store. Musikken startede kl 12 og første hold på scenen var Søde Stine & Super Ole, som fangede især de yngste med deres hyggelige børnesange og små tryllerier. Derefter kom et par MGP stjerner på scenen, ikke alle fangede lige meget men så gav det mulighed for at spille bold, prøve forhindringsbanen eller nogle af de andre aktiviteter. Vi fik også tid til at nyde vores medbragte madpakke.

Dafne kom på scenen og sang utrolig smukt – nok mest til det ældre publikum, men hun var populær bagefter da hun gav autograf og tid til et billede.

Merle & Kamille fra Voice Junior fyrede et kæmpe show af og fangede alle tøserne. De havde en fest på scenen og fik alle tilskuere med. De tøser gjorde det godt og ligger øverst på vores liste over dem der optrådte i dag.

“Min far, min Far”

Hipsomhap kom på scenen derefter og de sørgede for at holde festen kørende. De imponerede med masser af musik, skøre tekster og en charme som fangede publikum. Dem kommer vi til at se mere til via youtube den næste tid, det skal de to yngste nok sørge for. De har sunget “Min Far, Min Far” hele vejen hjem.

Sidste mand på scenen skabte nærmest kaos, Albert Dyrlund! Vil vove at påstå at alle forældre med halv store børn kender til hans sange. Han leverede et rigtig godt show men skuffede ungerne da han gik direkte væk efter showet. De havde sat næsen op efter en autograf og et billede.

Showet skulle slutte af med Skinz, men han var desværre blevet syg! Men pyt, klokken nærmede sig 16, vi var fyldt op med skønne oplevelser og masser af dejligt musik. Imens alle andre stod i kø ved udgang gik vi lige en sidste runde på pladsen og prøvede nogle af de små spil.

BørnefestiBAL – håber vi ses næste år

Vi havde en super skøn festival i dag og vil klart deltage igen, hvis vi får muligheden for det. Jeg vil også anbefale alle jer andre at tage med til BørnefestiBAL. I kan se deres program på hjemmesiden.

 

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *