Børneværelset,  Vi tester & anmelder

Fødselstavle – alletiders gaveidé til børn i alle aldre

På søndag fylder min ældste datter 10 år. Hver gang børnene fylder år tænker jeg tilbage på den dag de kom til verden, og hver gang bliver jeg enig med mig selv om at tiden flyver afsted. Vi har faktisk snydt lidt og givet hende gaverne på forhånd – den ene gave var en flot fødselstavle (den anden en cykel som skulle bruges på udflugter med skolen i denne uge og derfor måtte gives før tid)

//fødselstavlen er sponsoreret til fremvisning//

Fødselstavlen, som Laura har fået, er lavet af Carina fra Sættekassen og sikken et flot håndværk. Alt er trykt i hånden. Et kæmpe arbejde, men så utrolig flot og virkelig lækkert at se på.

Fødselstavle – en personlig gave

Jeg har egentlig altid snakket om at give børnene personlige gaver. Den yngste fik en fødselstavle kort efter fødslen, men de store er blevet sprunget over. Men hvorfor kun give fødselstavler til f.eks. barnedåb eller i barselsgave? Det er jo en oplagt personlig gave til børn i alle aldre. Fødselstavlen er flot at have hængende på værelset og den minder om noget stort; nemlig den dag barnet kom til verden.

fødselstavle

Laura har altid været vild med lilla og derfor blev det mit valg til fornavnet. Data og farveønsker ordnede vi via messenger og det var også her jeg et par dage senere fik et billede af plakaten til godkendelse. Kommunikationen med sælger fungerede rigtig godt og derfor kan jeg trygt anbefale jer andre at bestille en fødselstavle eller en anden plakat hos Carina.

Tilbud til mine læsere

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om Carina og hendes flotte tryk så kig ind forbi hendes hjemmeside. Ønsker I at bestille et tryk så har jeg et lille – men ret godt – tilbud til jer; alle bestillinger på fødselstavler (lig den jeg har fået) lagt og betalt inden 30/6-2018, kan fås til 250 kr, hvis man skriver superprinsessen i emnefeltet. Jeg skal lige oplyse jer om at Carina er højgravid og at der derfor kan opstå lidt leveringstid. Men hun satser på at kunne levere inden for en 10-14 dage.

Plakaterne koster som udgangspunkt 300 kr inkl. levering til DAO shop. Det er uden ramme da det er for sårbart at sende. Plakaterne sendes forsvarligt pakket ind men man er også velkommen til at hente på Nørrebro (prisen er dog den samme)

Brug for mere inspiration?

Lad dig inspirere ved at kigge på flere af Carinas plakater. Måske har du også et barn der skal forkæles med en fødselstavle eller måske en hilsen til brudeparret? Der er rigtig mange anledninger til at købe og give en personlig gave.

Jeg er i hvert fald glad for at jeg nu kan tilføje endnu et minde til børnenes voksende samling. Jeg håber at de som voksne vil sætte pris på de minder, der er gemt til dem. I kan læse mere om, hvordan vi gemmer minderne her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *