Sommerferie – turen går Holland

Ferien nærmer sig og derfor går snakken lystigt i det lille hjem – hvor skal vi hen i år? Vi pakker som sædvanlig campingvognen med tøj til et par uger, spænder børnene fast i bilen, sætter os godt tilrette og så går det ellers derudaf. På vej mod nye oplevelser. I år går turen til Holland.

I år går turen til Holland. Vi har netop reserveret plads på en campingplads ud til havet. Vi glæder os rigtig meget til at komme afsted og opleve et nyt land.

Holland – here we come

Men hvad skal vi så lave i Holland? Det er her i kommer ind i billedet for tænker at der sikkert sidder nogen på den anden side med en masse gode fif til besøget i Holland. Vi valgte Holland da det var børmenes ønske. Og så tænker I nok, hvorfor vælger deres børn Holland. Det gør de fordi, der i Holland er mange bmx baner og hvad er en ferie uden bmx? I deres øjne er det ikke rigtig ferie, hvis ikke cyklerne er med. Så selvfølgelig skal vi også ud og kigge og forhåbentlig afprøve nogle bmx baner. Men vi skal også ud og opleve naturen samt ind og snuse til de forskellige byer.

Køreturen

Mine børn er vant til at køre i bil. Vi kører rigtig mange lange ture pga deres sport. Men derfor er det alligevel vigtigt at have forberedt lidt underholdning til turen. Jeg plejer at pakke en hemmelig taske, der står omme foran i bilen og indeholder små overraskelser, der kan trylles frem undervejs. Det kan f.eks. være pixi bøger, opgavebøger, små konkurrencer, legetøj, frugtstænger, kiks og lidt slik. Mangler du mere inspiration til køreturen så har jeg tidligere skrevet om forskellige former for underholdning på køreturen her og her.

Nederland – Leiden 13 september 2002 – VVV
Foto: Goos van der Veen/Hollandse Hoogte
Sommerferie

Vi satser på at være væk i et par uger. Men i første omgang har vi booket en uge i Holland og så må vi se, hvad der sker derfra. Vi tager det som det kommer og kører efter hvad vi får lyst til at se derefter. Der er både mulighed for et par dage i Belgien eller en tur ind i Tyskland. Har du et godt bud så sig endelig til. Vi er åbne for ideer.

Følg SuperPrinsessen

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *