Vil du have din egen blog?

Der findes rigtig mange gode spændende mor-bloggere, men der er altid plads til flere i fællesskabet. Så hvis du har lyst til at skrive, lyst til at dele ting fra dit liv og lyst til at starte din egen blog så læs med her

Jeg har efterhånden blogget en del år og nyder at dele stort og småt fra min dagligdag.  Jeg er rigtig glad for at være en del af blogger fællesskabet her på momster.dk. Her hjælper vi hinanden med stort og småt. Jeg tænkte egentlig at det hele gik meget godt. Men da jeg læste e-bogen som Tina fra blivmorblogger.dk netop har udgivet fik jeg alligevel, selv som lidt erfaren blogger, en del nye tip til at hjælpe bloggen videre.  Hvilket jeg glæder mig at arbejde videre med. For en ting er at skrive og dele, en anden ting er at blive set og læst.

lav en blog

I bogen lærer du at oprette en personlig blog og du får tip til, hvordan du finder frem til det rette indhold. Du lærer at drive bloggen og planlægge indlæg. Du får også et indblik i SEO optimering. Samt et par fif til, hvordan du kan tjene penge på at blogge.

Hvis du tænker at den bog er noget for dig så gives der lige nu 50% intro rabat. Bestil bogen HER.

Sidder du og har lyst til at læse med hos mange flere mor-bloggere? Så vil jeg lige anbefale dig at kigge indenfor hos mine med-mødre her hos Momster eller besøge Mor-blogger-listen.

 

One thought on “Vil du have din egen blog?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *