Danske naturperler – 10 steder du skal vise dine børn

Vi har rejst rigtig meget rundt i Danmark og nydt godt af den skønne danske natur. Derfor deler jeg her min top ti over danske naturperler, som du skal vise dine børn.

rubjerg knude fyr

Rubjerg Knude Fyr

Danske naturperler – min personlige top 10
  1. Grenen – at stå med et ben på hver side af toppen af Danmark er stort. At se bølgerne fra Skagerrak og Kattegat mødes er et smukt syn. Vi har besøgt Skagen rigtig mange gange og hver gang skal vi en tur ud på Grenen.
  2. Råbjerg mile – Danmarks største vandreklit. Sand overalt, en kæmpe sandkasse ifølge mine børn. Det er en sjov oplevelse at hoppe rundt i de store sandbunker. Noget for børn i alle aldre.
  3. Rubjerg knude fyr – skal opleves nu. Ingen ved hvor længe, der går inden naturen har ædt klippen og dermed væltet fyret. Der er så utrolig smukt ved Rubjerg Knude fyr. En fantastisk udsigt ud over vandet.
  4. Højer Sluse – tag på tur til Vadehavet og oplev sluserne ved bl.a. Højer. Her er smukt og et rigt fugleliv.
  5. Møns Klint – en fantastisk flot tur. Danmarks højeste klint skal opleves.
  6. Rømø – oplev den 12 km lange strand. En super lækker badestrand. Perfekt til børnefamilier.
  7. Himmelbjerget – en dejlig gåtur op på toppen, hvor den fine udsigt kan nydes.
  8. Den tilsandede kirke – en sjov historie omkring den tilsandede kirke og det at vi går rundt oven på den. Et rigtig lækkert område omkring kirken indbyder til en dejlig gåtur.
  9. Kalø Slotsruin – en skøn gåtur over til den gamle ruin, hvor børnene med garanti vil elske at gå rundt på det gamle kongelige slot.
  10. Bornholm – eneste sted på min liste jeg endnu mangler at vise mine børn

danske naturperler

Højer Sluse

Vil du læse mere omkring ferie i Danmark, så skrev jeg tidligere på året et indlæg omkring vores ferie i Grenå. Den gang havde vi lejet et sommerhus – normalt tager vi afsted med campingvognen.

Kender du andre steder du synes jeg skal vise mine børn så sig endelig til.

Følg SuperPrinsessen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *