Seaband – stop køresygen helt naturligt

Jeg bliver stort set altid køresyg og det har jeg gjort så længe jeg kan huske. Det er bitte små ting i trafikken, der påvirker mig og dermed skaber køresyge. Mine børn har desværre arvet tendensen. Især de to ældste og derfor var det en perfekt mulighed at få lov til at teste Seaband sammen med momster.dk

//reklame – produktet er sponsoreret til test//

Vi har testet armbåndene på køreturen fra Danmark til Holland, samt på småture og i dag igen på turen videre til Belgien. Jeg bestilt et sæt armbånd i voksen størrelse og et sæt i børne størrelse. Jeg har testet på skift med min ældste datter og hende på 6 år har brugt børnesættet. Min 10-årige synes hun kan mærke en forskel, om det er tro der flytter bjerge eller videnskab, må være op til den enkelte, men så længe det har en effekt er jeg glad. Jeg er selv lidt skeptisk af natur, men har tidligere prøvet seaband under en flyvetur til Mallorca – gravid i 7. måned – med succes. Jeg bliver nemlig vildt dårlig når flyet letter og lander. Seaband tog lidt af toppen, men desværre ikke det hele. Køresyge er mildere end flyvesyge synes jeg og jeg mærker en større effekt under kørsel.

Seaband armbåndet er utrolig let at bruge. Du finder punktet, hvor akupressurknappen skal sidde ved at ligge dine 3 mellemste fingre på håndleddet og under pegefingeren placerer du knappen. Ved at trykke let på knappen masserer du punktet og afhjælper kvalmen. Om det også virker på dig må du ind og teste. Seaband kører med “Bliv tilfreds med dit Sea-Band eller få pengene tilbage”-garanti.

Du kan læse Momsters samlede test-resultat her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *